تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
طراحی وب سایت
 
طراحی وب سایت
طراحی وب سایت - طراحی سایت
 
پنجشنبه 15 مرداد 1394 :: 11:58 ::  نويسنده : الناز

AdministratorfilesUploadFileViber.jpg

در این مقاله تاثیر وایبر بر بازاریابی و سئو وب سایت توضیح می دهیم. اطلاع رسانی در رابطه با وب سایت و کسب و کار خود از فاکتور های مهم کسب درآمد می باشد که به شکلهای مختلف انجام می شود. برای مثال می توان از تبلیغات پیامکی نام برد. تمام حقوق مادی و معنوی این مقاله متعلق به شرکت مبنا به آدرس وب سایت www.sitedesign-co.com می باشد.

وایبر یکی از گسترده ترین نرم افزار های پیامکی مبتنی بر اینترنت است. اغلب افراد جامعه از گوشی های هوشمند استفاده می کنند و اغلب آنها نرم افزار وایبر را بر روی گوشی خود دارند از طرف دیگر نرم افزار وایبر نسخه نصب بر روی سیستم عامل های مختلف را نیز دارد که این عامل باعت گسترش بیشتر ان شده است. پس میتوان نتیجه گرفت که وایبر مکانی مناسب برای تبلیغات می تواند باشد.

شما با گرداوری دسته خاصی از کاربران وایبر و ارسال پیامک برای آنها می توانید کسب و کار خود را رونق بخشید و همچنین با ارسال آدرس وب سایت خود در پیامک سئو سایت خود را بالا ببرید.



برچسب ها : ,
چهارشنبه 7 مرداد 1394 :: 12:28 ::  نويسنده : الناز

تگ گذاری یکی از امکانات بسیارمفیدی است که در تولید محتوا و سئو تاثیر گذاراست. حال این سوال پیش میاید که در هنگام تگ گذاری چه نکاتی باید رعایت شود؟ چند تگ می توانیم برای هر مطلب ایجاد کنیم؟

AdministratorfilesUploadFile	ag.png

چرا تگ گذاری می کنیم؟

برای مثال در مقالات طراحی سایت مبنا مطلبی درباره ی آموزش سئو منتشر میشود که در آن مطلب از تگ ها و تگ گذاری هم توضیحاتی به میان آمده است. کاربر بعد از مطالعه مطلب میخواهد درمورد تگ گذاری بیشتر بداند پس شروع به جستجو مطلب دیگری در سایت شما میپردازند که مرتبط با تگذاری باشند.

تگذاری به کاربر این امکان را میدهد تمامی بخش ها و مطالبی که در آن ها درباره مبحث خاصی مد نظرش (مانند تگ گذاری) سخن به میان آورده شده است را مشاهده نمایید و با کیلک بر روی تگ ها همانند یک دسترسی سریع و بدون نیاز به جستجو بتواند دیگر مطالب را مطالعه کند.

کاربر دیگر تگ ها خود را در جستجو کلمات کلیدی در موتور های جستجو گر نشان میدهد.  چرا که در تگ ها میتوانید مترادف کلمات کلیدی خود را تعریف کنید و یا اینکه به کلمات کلیدی خود شاخ و برگ دهید.

برای مثال اگر کلمه کلیدی شما طراحی سایت باشد شما میتوانید تگ های زیر را برایش تعریف کنید:

طراحی سایت ارزان

طراحی وب سایت

طراحی سایت داینامیک

طراحی سایت به زبان ASP.net

طراحی سایت رایگان

و...

چگونه تگ گذاری کنیم؟

تنها نکته ای که باید در این بخش رعایت شود انتخاب تگ مناسب و پر سرچ است و باید در سایتتان مطالب مرتبط با آن تگ وجود داشته باشد.

همچنین شما باید در انتخاب کلمات کلیدی هوشمندانه عمل کنید و برای تگ عنوان و توضیحات مناسب و مرتبط انتخاب کنید. تا تاثیر تگذاری در سئو را بتوانید بخوبی ببینید.



برچسب ها : ,
چهارشنبه 7 مرداد 1394 :: 12:28 ::  نويسنده : الناز

قدمت دامنه چیست؟

به عمر یک سایت قدمت دامنه گفته میشود.

تاثیر قدمت دامنه بر نتایج جستجو

خوب میدانیم ارزش هر سایتی به محتوای آن است و یک دامنه بی محتوا عاری از هرگونه ارزش است.

اگر شما سایت 10 ساله ای داشته باشید که هیچ گونه فعالیتی در آن انجام نداده باشید نسبت به یک سایت 1 ساله که فعالیت خوبی از خود نشان داده است بسیار بی ارزش است.

در حالت دیگر شما یک دامنه را 10 سال پیش خریداری کرده اید بعد از 2 سال شروع به تولید محتوا میکنید و بعد دوباره دست از تولید محتوا میکشید در این شرایط سایت شما نسبت به سایتی که به مدت 10 سال به طور دائم فعالیت داشته از جایگاه پایین تری برخوردار خواهد بود.

AdministratorfilesUploadFilegoogle-domains-featured.jpg

برخی از افراد یک سری تصورات اشتباه راجع به  قدمت دامنه و تاثیر آن بر نتایج جستجو در ذهن خود پرورش داده اند آن هم این است که فردی حدود 3 سال پیش یک دامنه برای یک طراحی سایت فروشگاهی خریداری کرده است اما کنون تصمیم گرفته است از آن دامنه را برای یک سایت خدماتی استفاده کنند و علت این تصمیم آن بود که تصور می کرد به علت قدمت دامنه سایت سریع تر به صفحات اول نتایج گوگل میرسد و نتیجه ی این تصمیم نادرست ورودی بسیار کم گوگل بعد از 6 ماه بود.

لطفا نظرات و پیشنهادات سازنده خود را با شرکت طراحی سایت مبنا در میان بگزارید.



برچسب ها : ,

همانطور که در مقالات پیشین شرکت طراحی سایت مبنا مطرح شده بازدیدکننده از سه طریق وارد سایت میشود:

  • موتورهای جستجوگر
  • آدرس مستقیم
  • لینک های موجود در سایت های دیگر

اکثر سایت ها 80% بازدید خود را از طریق سرچ و جستجو در موتور های جستجوگر بدست میآورند این بدان معنا نیست که آن سایت به علت بازدیدکننده زیاد سرچ و سئو خوبی دارد به این معناست که آن سایت ورودی جستجو و سرچ بالایی دارد و این دو کاملا با هم متفاوت هستند.

AdministratorfilesUploadFilesearch-engine-411105_640.jpg

البته ناگفته نماند سایت هایی هم وجود دارند که از دو روش دیگر بازدید کننده به دست می آورند اما به طور حتم تاثیر مستقیمی بر ورودی سرچ آن ها ندارد.

و دلیل منطقی دیگر این است که اگر ورودی سرچ و جستجوی سایتی با افزایش بازدید افزایش یابد باعث میشود یک حلقه بی انتها  ایجاد شود. به عنوان مثال اگر سایت X 1000 بازدید داشته باشد و این رقم باعث شود که 500 بازدید دیگر به آن اضافه شود و در روز بعد 1500 بازدید داشته باشد و 750 بازدید دیگر به آن اضافه شود و ....

با توجه به مثال بالا متوجه میشویم که این اتفاق منطقا قابل اجرا نخواهد بود و این حلقه تا بی نهایت و تا ابد ادامه خواهد داشت پس کاملا نشدنی است.

لطفا نظرات سازنده ی خود را با شرکت طراحی سایت مبنا در میان بگزارید.



برچسب ها : ,
سه شنبه 30 تير 1394 :: 15:51 ::  نويسنده : الناز

زمانی که میخواهیم سایت را سئو کنیم در قدم نخست با شرکتی که طراحی سایت مان را انجام داده است در صورت داشتن خدمات سئو با آن ها تماس میگیریم سپس حوزه فعالیت خود را برای آن ها شرح داده و کلمات کلیدی خود را به آن ها میدهیم تا پروسه سئو سایت آغاز شود.

در هنگام انتخاب کلمات کلیدی برخی معیارها را مانند پر رقیب بودن و پر سرچ بودن کلمه را می سنجیم با این حال باز هم کلماتی وجود دارند که تکرو بوده و هیچ رقیبی ندارد در این صورت هرگاه آن کلمه جستجو شود سایت شما خود به خود  در صفحه نتایج نمایش داده میشود.

مثل این میماند شما در یک مسابقه ای شرکت کنید و در این مسابقه شما تنها شرکت کننده آن باشید. در هر صورت شما برنده هستید.

انتخاب چنین کلماتی قدری نیاز به دقت دارد، نباید به گونه ای باشد که آن کلمه اصلا در ماه جستجو نداشته باشد.

AdministratorfilesUploadFileScreen-Shot-2013-09-03-at-3.09.38-PM.png



برچسب ها : ,
يکشنبه 21 تير 1394 :: 16:28 ::  نويسنده : الناز

اغلب افراد ترجیح می دهند طراحی سایت شان به چند زبان باشد. به کار گیری مترجم گوگل راه حل مناسبی است. این مترجم به صورت آنلاین صفحات سایت را ترجمه می کند. اما به طور قطع ترجمه ماشینی مشکلات خود را دارد و نمیتواند به طور دقیق جملات را ترجمه کند و مفهوم کامل را منتقل کند اما استفاده از آن باعث می شود کاربری که با زبان سایت شما بیگانه است تا حدودی هدف سایت شما را دریابد.

AdministratorfilesUploadFileinternational_country_flags1.jpg

مترجم گوگل و سئو

استفاده از مترجم گوگل تاثیری بر سئو و افزایش بازدید ندارد و فقط برای استفاده آسان کاربران از سایت ایجاد می شود.

جایگزین کردن زیر دامنه بجای پوشه

برای اینکه سئو و بهینه سازی سایت های چند زبانه لطمه نخورد باید هر یک از زبان های سایت را در یک زیر دامنه تعریف کنیم تا چگالی مخصوص خود را داشته باشند. باید برای هر یک از زیر دامنه های ایجاد شده  محتوا را به صورت جداگانه اضافه شوند بهتر است توسط یک مترجم انسان ترجمه شوند. همچنین فردی که محتویات سایت را ایجاد می کند باید علم کافی در حوزه ی چگونگی تولید محتوای سازگار با سئو سایت را داشته باشد.

استفاده از دستور rel=alternate و  hreflang

با استفاده از دو دستور فوق در سایت های چند زبانه می توانید به گوگل و سایر موتور های جستجوگر اعلام کنید که محتوای موجود در سایت شما به صورت ترجمه شده به زبان دیگری است. روبات خزنده گوگل با استفاده از صفحات ترجمه شما داده ها و اطلاعات ترجمه ماشینی خود را بهبود می بخشد که نتیجه اش کسب رتبه بهتر در نتایج جستجو می باشد.

عدم استفاده از ارجاع از طریق IP

استفاده از تکنیک های ارجاع کاربر (GEO Targeting) بر اساس IP بر سئو تاثیر بسیار مخربی میگذارد زیرا گوگل آن را یک نوع سئو سیاه می شناسد.

خوداری از ادغام rel= canonical و  rel=alternate

اگر دستور rel=canonical جایگزین rel=alternate استفاده شود صفحات زبان های دیگر سایت شما در گوگل ایندکس نمی شود و تاثیر مخربی بر سئو میگذارد، البته نه در همه ی مواقع! بهتر است قبل از استفاده از چنین دستوراتی از نظر تکنیکی به آن ها تسلط یابید.

استفاده نادرست از robots.txt

سعی کنید تا حد ممکن روبات گوگل را در بررسی صفحات دیگر زبان ها سایت محدود نکنید زیرا عواقب خوبی در پی ندارد. همیشه دستورات فایل robots.txt را بررسی کنید تا مطمئن شوید همه صفحات مند نظرتان ایندکس شده است.



برچسب ها : ,
يکشنبه 21 تير 1394 :: 16:28 ::  نويسنده : الناز

گوگل در نیمه دوم سال 2014 طی یک اعلامیه خبرداد وبمسترانی که در طراحی سایت های خود از https  استفاده نمی کنند در نتایج جستجو موتورهای جستجوگر رتبه کمتری خواهند داشت.

AdministratorfilesUploadFileHTTPS.jpg

گوگل به امنیت اطلاعات بسیار بها می دهد به حدی که یک لایه امنیتی در سرور gmail خود قرار داده است و در ماه ژوئن 2014 گوگل کدهای استفاده در مرورگر کروم به نمایش گذاشت تا همه ی کاربران به وسیله ی آن قادر به رمز گذاری پیام ها ویا به وسیله OpenPGP  آن ها را امضای دیجیتالی بزنند.

در این اواخر گوگل بخش گزارش شفافیت را به امکانات خود افزوده است. این گزار این امکان را به کاربر می دهد که متوجه شود داده های ارسالی از طریق gmail به دیگر سرویس ها چه مقدار از داده ها به صورت رمز گذاری شده تبادل می شود.

گوگل در زمینه رمزگذاری اطلاعات و داده ها در اینترنت پیشگام بوده است و دیگران را نیز به این راه سوق می دهد.



برچسب ها : ,
يکشنبه 21 تير 1394 :: 16:28 ::  نويسنده : الناز

این روز ها تغییراتی در جایگاه رتبه ها در نتایج جستجوی گوگل دیده میشود برای مثال یک سایت در یک کلمه ی کلیدی رتبه خاصی کسب کرده است  و در صفحه اول قرار گرفته است اما چند ساعت بعد و یا یک روز بعد همان کلمه کلیدی را جستجو  کنیم متوجه می شویم که جایگاه رتبه سایت از صفحه اول گوگل به صفحه دهم منتقل شده است.

AdministratorfilesUploadFileGoogle-Algorithm-Update.png

علت اصلی این اتفاق سرور آزمایشی جعبه شنی گوگل است چرا که گوگل از سال 2011 به بعد هر سال بعد تعطیلات سال نو میلادی الگوریتمی جدیدی را که موجب نتایج بهتری شده است را ارائه می دهد. گوگل الگوریتم جدید پس از سنجیدن نتایج کاربران انتشار می دهد البته برای همه ی تغییرات شامل نمی شود و فقط برخی از تغییرات اساسی را در بر میگیرد برای همین نتایج در یک کلمه خاص تغییرات چشم گیری خواهد داشت.

این جابجایی های جایگاه رتبه گوگل نشان می دهد که تغییرات جدید در حال سنجیده شدن هستند و به زودی گوگل الگوریتم جدیدی ارائه می دهد. مراحلی که قبل از ارائه الگوریتم جدید باید طی شود عبارتند از:

  • پیشنهاد ایده نو توسط کارشناسان
  • اعمال تغییر الگوریتم برای کاربرانی که به صورت تصادفی انتخاب شده بر معیار بعضی از کلمات کلیدی
  • قیاس نتایج جستجو الگوریتم فعلی با الگوریتم جدید
  • رای گیری از کارشناسان درباره ی کارایی الگوریتم جدید
  • در صورت رای اوردن الگوریتم جدید آن را انتشار می دهند

با توجه به مراحل بالا حتما متوجه شده اید که در حال سیر کردن کدام مرحله هستیم. فراموش نکنید که این تغییرات برای همه ی کلمات کلیدی نمی باشد و نتها برخی از واژه های کلیدی خاص را در بر میگیرد .



برچسب ها : ,
سه شنبه 16 تير 1394 :: 18:14 ::  نويسنده : الناز

در مقاله ها پیشین درباره ی مزایا و معایت تکنیک infinite scrolling صحبت کردیم و در این مقاله می خواهیم در مورد نکاتی که بر سئو صفحات بی پایان تاثیر می گذارد بحث کنیم.

از این نکتیک در سایت های بنامی مانند پینترست و فیسبوک بکار رفته است  این سوال پیش میاید که موتور مرورگر گوگل چگونه محتویات این صفحات را درک می کند؟!

در صفحات بی پایان کاربر هرچه با اسکرول بیشتر داده های بیشتری به صورت خودکار لود می شود اما در اکثر اوقات موتور گوگل نمی تواند آن را درک کند و نتیجه اش کاهش حضور شما در نتایج سرچ گوگل می شود.

در این مقاله نکاتی برای سئو صفحات بی پایان بر اساس مقاله جان مولر است.

نکات سئو برای صفحات بی پایان

برای آنکه روبات گوگل به غیر از نتایج اول سایر نتیجه ها را نیز مشاهد کند باید به تمامی صفحات به صورت تک به تک دسترسی داشته باشد به علاوه یک متن و یا یک مطلب  فقط باید در یکی از صفحات وجود داشته باشد.

1.استراتژی ارائه مطالب

  • در صورت عدم استفاده از جاوا اسکریپت و یا لود نشدن درست سایت کد نویسی باید به نحوی باشد که مطالب سایت به صورت صفحه بندی نشان داده شود.
  • مشخص کنید که در وهله اول سایت چه تعداد مطالبی را نمایش می دهد. در هین این کار باید به این نکات توجه داشته باشید:

1.تعداد مطالب با فضای اشغال شده توسط هر یکی از مطالب در صفحه  رابطه ی مستقیم دارد.

2. دسته بندی باید به گونه ای باشد که کاربر نیازی به اسکرول کردن بیش از حد برای رسیدن به آخرین مطلب نداشته باشد.

3. مطالب باید به گونه ای باشند که سرعت بارگذاری بالا باشد.

 

  • برای مثال اگر مطالب شما  متنیست ویا تصاویر کوچکی در آن هاست 10 مطلب آخر انتخاب مناسبی برای دسته بندی است اما اگر هر مطلب با یک عکس یا تصویر با حجم بالا همراه است دسته های 6 تایی مناسب است.
  • دسته بندی مطالب باید به گونه ای باشد که یک مطلب در دو صفحه جدا قرار نگیرد و از ایجاد متوا تکراری جلو گیری کنیم.

2. آدرس دهی صحیح صفحات

به لینک زیر دقت کنید:

example.com/category/page.php?name=fun-items&days-ago=3

استفاده از تاریخ در آدرس درست نمی باشد چرا که آدرس دهی باید به گونه ای باشد که شامل اطلاعات مهم شود و با مرور زمان این نحوه آدرس دهی تغییر نکند.

آدرس دهی باید به گونه ای باشد که اگر کاربر به صورت مستقیم آدرس صفحه nام را وارد کرد مرورگر وارد مطالب صفحه مورد نظر شود.

example.com/category?name=fun-items&page=1

example.com/fun-items?lastid=567

در بخش head باید از تگ های  rel=next و  rel=prev تعریف شود. این تگ ها برای کاربر تاثیری نخواهد داشت و فقط مدیر سایت دسترسی دارد.

3.سایت خود را بررسی و بازبینی کنید

به عنوان یک کاربر وارد سایت خود شوید و از چشم یک کاربر به سایت خود نگاه کنید. اطمینان پیدا کنید که خطای 404 برای صفحات ایجاد نشده به درستی ارسال شود.



برچسب ها : ,
سه شنبه 16 تير 1394 :: 18:14 ::  نويسنده : الناز

مرورگر گوگل به محتوای تازه علاقه ی زیادی از خود نشان می دهد به همین دلیل بین سایت های جدید و تازه ساخت با سایت های قدیمی رقابت ایجاد کرده است. این قوانین جدید باعث شده است که طراحان سایت بدون ترس و واهمه از اسپم شدن توسط گوگل به تولید محتویات تازه بپردازند.

تا به حال برایتان اتفاق افتاده است که زمانی کلمات کلیدی سایت خود را سرچ می کنید گوگل سایت هایی را نمایش می دهد که قبلا  کلمات کلیدی آن ها در گوگل نبوده و یک دفعه در رتبه سوم تا دهم قرار میگیرند استفاده از این امکان بر ضد قوانین گوگل نیست و مجازاتی ندارد بلکه خود گوگل تشویق کننده استفاده از این فرصت ایجاد شده است و دیگر خرید بک لینک دارای مجازات نمی باشد.

ابتدا کلمات و لغاتی که در نتایج گوگل در صفحه اول دستخوش تغییرات زیادی می شوند را پیدا کنید. این تغییرات بیشتر شامل عبارات طولانی تر می شود.

1.تولید محتوا ی تازه به صورت هدفمند

برخی کلمات و عبارتی را که به حوزه ی فعالیت شما ارتباط دارد و رقابت اندکی در صفحه نخست گوگل برای آن ها وجود دارد را شناسایی کنید و بر اساس آن ها یک محتویات تازه ایجاد کنید.اگر در مدت دو سه روز اول در گوگل ایندکس نشد این کار را با عبارات طولانی تر انجام دهید. برای آشنایی مطلوب با این شیوه کافیس از راه آزمون و خطا وارد شوید. برخی اوقات سلیقه ی گوگل برای انتخاب کامات کلیدی با شما فرق میکند به همین منظور قبل از قضاوت ترکیبات گوناگون  و عبارات پرکاربرد و پر ارزش را که در متون سایت تان وجود دارد را بسنجید چرا که امکان دارد با همان لینک با عبارت دیگری به صفحه نخست آمده باشد.

2.محتوای تازه برای مطلب قدیمی

حتما دیده اید که سایتی در رتبه اول دوم بوده و بعد از مدتی به رتبه های پایین تر نزول می کنند برای جلو گیری از این کاهش رتبه کافیست آن صفحه را بروزرسانی کنید که تاثیر چشمگیری در افزایش رتبه خواهد داشت با اضافه کردن  چند خط یا یک پاراگراف توضیحات به متن می توان محتوای آن را تازه کنید. محتوای تازه باید شامل کلمات کلیدی مربوط به سایت باشد. برخی اوقات اظهار نظرات جدید پایین صفحه را محتویات جدید می شمارد اما استفاده نظرات به عنوان محتوای جدید موجب نزول رتبه می شود. پس از سپری شدن مدت زمانی بروزرسانی یا اضافه کردن محتوا تازه بی فایده میشود در این مواقع مطلب جدیدی در رابطه همین مومضوع تهیه کنید و صفحه قبلی را با استفاده از کد 301 ریدارکت کنبد این روش اصولا برای سایت هایی که نرم افزار برای دانلود عرضه می کنند کاربرد دارد.

3.محتوای تازه و مستمر

برای مثال شما یک سایت آموزش زبان دارید و کلمه کلیدی شما اصطلاحات انگلیسی است شما میتوانید برای آن یک صفحه جداگانه اختصاص دهید و به طور مستمر و مدام اخبار و اطلاعات مربوط به آن را قرار دهید.

به یاد داشته بشید که تولید محتوای تازه به معنای تغییر محتوای قبلی و انتشار از نو آن ها نیست. چرا که موجب نارضایتی کاربران و مشتریان می شود. با این اوصاف بسیاری از طراحان سایت و سایت نویسان به نگهداری و حفظ مشتریان و تبدیل کاربران به مشتریان ثابت توجهی نمی کنند.



برچسب ها : ,